Szállítási információk

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása Postai úton történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon. (POSTÁZVA: amikor erről kap értesítő e-mailt, átadjuk a csomagot a kiszállítást végző Magyar Postának, így Ön a következő munkanapon kapja meg a csomagot). 

Szállítási módok: postai úton, vagy személyes átvétel optikánkban.

Szállítási díjak (személyes átvétel optikánkban): INGYENES

Szállítási díjak (Postai úton ): belföldön mind egységesen 1.490 forint

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése

Az 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet alapján a vásárlót 8 munkanapon belül megilleti az indoklás nélküli elállási joga. A webáruházunkban található termékek nagy része (kontaktlencse,  ápoló folyadék, szemcsepp stb.) higiéniai vagy egészségügyi okból bontott állapotban vissza nem szolgáltatható termékek. Ezért, ezen termékek esetében a vásárló csak eredeti, bontatlan csomagolásban, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában, visszaküldött termékek esetén élhet az elállás jogával.

Szeretnéd kialakítani, teljessé tennéd saját stílusod? Megtetszett egy sztár napszemüvege, de nem találsz még csak hozzá hasonlót sem? Vagy spontán a nap káros sugaraitól szeretnéd megóvni szemed? Webáruházunk 2014-ben alakult . Cégünk minél szélesebb körben próbálja kielégíteni az egyre megnövekedett igényeket . Klinikai partnerünk pedig kiváló szakmai hátteret biztosít ügyfeleink számára a szemészet minden területén.

  •  +36 20 502 0230 
  • Elérhető: H-P.: 8.00-16.00-ig
  • 1125 Budapest Kútvölgyi út 4. - Kútvölgyi rendelőintézet II.emelet 
Sharpeye.hu © 2014. Powered by Beath Production