Casco VIPER MX állvédő nélkül

29,900Ft
Gyártó: Casco
Cikkszám: Casco VIPER MX
Készlet információ: Rendelésre 1,5 - 2 hét

Lehetséges választások

* Színek:

* Méret:* Rendelhető tartozékok:

Viper MX

Szuperkönnyű full-face sisak, lecsatolható állvédővel. A Viper MX a rendkívül ellenálló Monocoque in mold plus technológiával készült robosztus vázszerkezetnek köszönhetően DH, Freeride és All Mountain felhasználásra is alkalmas. A lecsatolható állvédő belső része puhán bélelt, így az arcunk egy esetleges esésnél nem csak egy kemény műanyag felülettel találkozik. A sisak mellett az állvédő is kiválóan szellőzik, mivel a szájnyílásnál és oldalt is találunk légbevezető nyílásokat. Hasonlóan a kényelmet szolgálja, hogy a sisak a felső részénél a fejünk nem a megszokott szivacsozással, hanem egy beépített hálóval érintkezik, így biztosítva a menetszél folyamatos bejutását és áramlását.

Jellemzők:

 

  • 2 in 1 concept:

Lecsatolható állvédő. Használja a bukót a szivacsozott állvédővel vagy anélkül.

  • Megerősített tarkóvédelmi zóna:

A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.

  • AIRfit érintkezésmentes illeszkedés:

Egy minden egyes fejformához egyaránt kényelmesen illeszkedő belső hálónak köszönhetően a fejünk nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél biztosítja a maximális szellőzést és a levegő folyamatos áramlását.

  • Monocoque in mold Plus:

Az ütéselnyelő EPS belső váz és a kemény külső héj egyesítése egy robosztus és biztonságos egységet képez, valamint kiváló hőálló képességgel látja el a sisakot.  

  • Freshair Ventilation szellőzés:

Kifinomult szellőzőrendszer, amely a belső héjban biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.

  • Pehelykönnyű súly:

A legkisebb súly a legnagyobb védelem mellett. Forradalmi technológiák sora teszi a Casco bukósisakokat rendkívül könnyűvé és biztonságossá.

  • Napellenzővel, vagy anélkül is használható.

Írjon vélemény

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           Jó

Írja be az ellenőrző kódot:


Szeretnéd kialakítani, teljessé tennéd saját stílusod? Megtetszett egy sztár napszemüvege, de nem találsz még csak hozzá hasonlót sem? Vagy spontán a nap káros sugaraitól szeretnéd megóvni szemed? Webáruházunk 2014-ben alakult . Cégünk minél szélesebb körben próbálja kielégíteni az egyre megnövekedett igényeket . Klinikai partnerünk pedig kiváló szakmai hátteret biztosít ügyfeleink számára a szemészet minden területén.

  •  +36 20 502 0230 
  • Elérhető: H-P.: 8.00-16.00-ig
  • 1125 Budapest Kútvölgyi út 4. - Kútvölgyi rendelőintézet II.emelet 
Sharpeye.hu © 2014. Powered by Beath Production